cookie_icon
Използваме бисквитки за персонализиране и статистика. За повече информация посетете нашите условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам
Начало Търсене
Търсене
Меню Търсене

Старата мелница

Сподели в Facebook LinkedIn Twitter

Старата мелница” е съвременен нестандартен център за събития в Кърпачево, едно от малките, но много привлекателни села в Деветашкото плато. Реставрацията на сградата, функционирала преди десетки години като воденица, е осъществена изцяло с местни строителни техники и материали. За работата си по ремонта и преустройството на сградата, архитектите Георги Събев и Антонина Тритакова и Сдружение “Деветашко Плато” са отличени със специалната награда на Камарата на Архитектите в България.

В момента сградата живее втори живот, помещавайки Селската бизнес академия, в която сдружението обучава предприемачи от селски райони от цялата страна.

Освен това, Мелницата се отдава под наем на организации, фирми и клубове по интереси като мултифункционално пространство за културни събития, обучения, тиймбилдинг, ритрийти, изложби и работилници и други корпоративни и артистични прояви.

Залата е за групи до 30 души, като столовете и масите са сгъваеми и мобилни - за подредба по вкуса и според нуждите на ползвателите. Оборудвана е с проектор, екран, лаптоп, безжичен интернет, флипчарт и сгъваеми, подвижни маси и столове. Партерният етаж също може да се използва - при работа по групи или за други формати на събитието. Сградата разполага и със специална отоплителна система, кухненско отделение, кафе-машина и санитарен възел. От “Старата Мелница” се открива великолепна панорамна гледка към Дунавската равнина, а в селото нощувка предлагат комфортно обзаведени къщи за гости. На пешеходно разстояние от Мелницата се намира отличен ресторант, има и възможност за кетъринг на място. А в свободното си от работа време участниците могат да се насладят на множеството разнообразни атракции в района на Деветашкото плато!

За резервации и запитвания: - 0888 397432 - Ива Таралежкова